Δευτέρα 1 Ιουλίου 2013

"Έκανε «φτερά» δωρεά 100εκατ. δραχμών" - Καταγγελία του δωρητή επιχειρηματία

«Φτερά» έκανε δωρεά 100 εκατομμυρίων δραχμών του βιομήχανου Κωνσταντίνου Λούλη προς την Μητρόπολη Δημητριάδος και Αλμυρού, σύμφωνα με καταγγελία του ιδίου του επιχειρηματία.
Όπως καταγγέλλει ο κ. Λούλης, αντί έργου για ηλικιωμένους στη μνήμη της μητέρας του, στήθηκε ίδρυμα που επιδοτείται από ευρωπαϊκά προγράμματα, με ταμία την σύζυγό του, χωρίς η ίδια καν να το γνωρίζει.

"Το λάθος μου ήταν ότι στο πρόσωπό του είδα τον αείμνηστο Χριστόδουλο και του εμπιστεύτηκα αυτά τα χρήματα", δήλωσε ο βιομηχάνος στο "Radio Marconi 96,1 F.M." του Βόλου.

Όλα ξεκίνησαν προ δεκατεσσάρων ετών, όταν ο αλευροβιομήχανος, στη μνήμη της μητέρας του Εύης Λούλη, έκανε δωρέα προς την Μητρόπολη Δημητριάδος και Αλμυρού, ποσού 100 εκατομμυρίων (!!!) δρχ., ώστε να δημιουργήθει στον Αλμυρό το "ΚΕΝΤΡΟ ΑΠΟΘΕΡΑΠΕΙΑΣ ΚΑΙ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΚΛΕΙΣΤΗΣ ΝΟΣΗΛΕΙΑΣ ΕΥΗΣ ΛΟΥΛΗ 'Η ΑΓΙΑ ΥΠΟΜΟΝΗ'"

Όπως προκύπτει από το εξώδικο του κ. Λούλη κατά της Μητρόπολης και του Μητροπολίτη Ιγνάτιου, όχι μόνο δεν έγινε το έργο, αντίθετα τα χρήματα έκαναν "φτερά", μετά από συνεχόμενες αναλήψεις και επιπλέον στήθηκε ίδρυμα που επιδοτείται από ευρωπαϊκά προγράμματα, στο οποίο μάλιστα ως ταμίας εμφανίζεται η σύζυγος του κ. Λούλη, χωρίς η ίδια και ο σύζυγός της, να έχουν την παραμικρή ιδέα.


1 σχόλιο:

______________________________________ Αρχειοθήκη αναρτησεων ιστολογίου