Παρασκευή 30 Αυγούστου 2013

ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΚΑΙ ΘΕΑΡΕΣΤΟ ΕΡΓΟ ΕΠΙΤΕΛΕΙΤΑΙ ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΝΑΥΠΑΚΤΟ ΠΟΥ ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΜΑΣ ΧΑΡΕΙΤΕ ΤΑ ΝΕΙΑΤΑ ΤΗΣ ΝΑΥΠΑΚΤΟΥ ΜΑΣ!!!

Κατασκήνωση «Μεταμόρφωσις Σωτήρος», καλοκαίρι 2013 στα Κωστέϊκα, Κ. Βασιλικής, Δήμου Ναυπακτίας. 

Γ΄ΠΕΡΙΟΔΟΣ
ΑΓΟΡΙΑ
Γυμνασίου - Λυκείου - Φοιτητές
ΤΕΛΕΤΗ ΛΗΞΗΣ

ΤΡΙΤΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ  
ΑΞΕΧΑΣΤΗ ΤΕΛΕΤΗ ΛΗΞΗΣ !
ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΣΕΙΣ 2013

ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΓΙΑΝΝΗ ΠΟΡΦΥΡΗ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΑΙΤ/ΝΩΝ ΑΧΑΪΑΣ

Το εφετινό  κατασκηνωτικό έργο, της Αδελφότητος Μεταμορφώσεως Σωτήρος Ναυπάκτου, έκλεισε με τον καλλίτερο και πιο ελπιδοφόρο τρόπο, για τα νιάτα. Η ωριμότητα των κατασκηνωτών, η εμπειρία τους, η ζωντάνια τους, και η θέληση για την κοινή ζωή, συνετέλεσαν όλα μαζί, στο να δώσουν πράγματι την εικόνα μιας Κατασκηνωτικής περιόδου, από τις καλλίτερες που πέρασαν τα τελευταία χρόνια.

Έτσι καταγράφηκε απολογιστικά η Γ΄ κατασκηνωτική περίοδος των εφήβων. Μέσα σε ένα υπέροχο κλίμα, γεμάτο ενθουσιασμό, γεμάτο πίστη, γεμάτο ζωντάνια, γεμάτο ΧΡΙΣΤΟ και ΠΑΡΑΔΟΣΗ, αλλά και με ζηλευτή οργάνωση και φροντίδα, έγινε η τελετή λήξης της  3ης κατασκηνωτικής περιόδου 2013, στις 27 Αυγούστου 2013.

Παρών πάντα, ο γλυκύτατος σε όλους  Γέροντας, Αρχιμ. κ. Σπυρίδωνας Λογοθέτης, ο πανάξιος, αγωνιστής πνευματικός μας πατέρας, αυτός ο θεόσταλτος μπροστάρης, εμπνευστής, και ιδρυτής, όχι μόνο τουNαυπακτιακού κατασκηνωτικού έργου, αλλά και ο εμπνευστής του τεράστιου κοινωνικού, ιεραποστολικού, πνευματικού έργου της περιοχής, που μπόρεσε από το 1976 και αναβίωσε και τον ορθόδοξο ανδρικό κοινοβιακό-ιεραποστολικό μοναχισμό, στη Δυτική Ελλάδα.

Παρόντες, δια των προέδρων τους, και  οι δύο μεγάλοι Σύλλογοι, ΦΙΛΩΝ ΙΕΡΑΣ ΜΟΝΗΣ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΕΩΣ και ΠΑΝΑΓΙΑ Η ΝΑΥΠΑΚΤΙΩΤΙΣΣΑ.

Οι πρόεδροι κ. Νίκος Χωραφάς, και κ. Γεώργιος Κουβέλης, που χαιρέτισαν τη γιορτή, είχαν με την Αδελφότητα Μεταμορφώσεως του Σωτήρος Ναυπάκτου και την οργανωτική και κατά Νόμο ευθύνη λειτουργίας των φετινών κατασκηνωτικών περιόδων.

Μαζί μας παρόντες  και αδελφοί από το μοναστήρι Μεταμορφώσεως Σωτήρος, και λοιποί εθελοντές κληρικοί και λαϊκοί, που ανέλαβαν να επιτελέσουν το τεράστιο έργο, την τροφοδοσία, την παρασκευή φαγητού, τη λειτουργία κουζίνας και εστιατορίου, καθαριότητας κ.λ.π., με επικεφαλής τον καταξιωμένο ακούραστο, σεμνό αγωνιστή ιερομόναχο Αρχιμ. κ. Νεκτάριο Γκολιόπουλο. Το όνομά του έγινε πλέον σύνθημα στη νεολαία που τον «λατρεύει» και τον ταυτίζει με την κατασκηνωτική ζωή!

Παρών και ο πολυπληθής Σύλλογος Αιτωλοακαρνάνων Αχαΐας «ΑΓΙΟΣ ΚΟΣΜΑΣ Ο ΑΙΤΩΛΟΣ», που έχει αναλάβει, ως χορηγός επικοινωνίας του έργου και την προβολή του, στους χιλιάδες φίλους σε όλο τον κόσμο, που περιμένουν πάντα να μάθουν νέα,  του αγαπημένου τους μοναστηριού και των φίλων του, που συνεχίζουν αδιάκοπα την κοινωνική, φιλανθρωπική και ιεραποστολική δραστηριότητα.

Μαζί μας ήταν πλήθος από γονείς, φίλοι, συγγενείς των παιδιών που κατέκλεισαν ως επισκέπτες το αμφιθέατρο και δημιούργησαν το αδιαχώρητο, καμαρώνοντας την νεολαία με την πανηγυρική εκδήλωση που πραγματοποίησαν!

Αξίζει να σταθούμε εδώ, στο έργο της ΝΕΟΛΑΙΑΣ & ΤΗΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗΣ ΔΙΑΠΛΑΣΗΣ ΤΩΝ ΝΕΩΝ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ.

Δείτε ένα σύντομο βιντεο_ρεπορτάζ που συνέθεσε και πρόβαλε,  ο φέρελπις κ. Νίκος Καποδίστριας, ως στέλεχος  με την ομάδα του.


Δείτε τη συνέχεια εδώ:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

______________________________________ Αρχειοθήκη αναρτησεων ιστολογίου