Παρασκευή 28 Αυγούστου 2015

Επίσκεψη Μητροπολιτών Μεσσήνιας και Φωκίδος στο ανδρικό Μοναστήρι του Τρικόρφου και στις κατασκηνώσεις της Ι. Μητροπόλεως Φωκίδος

  
Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Μεσσηνίας κ. Χρυσόστομος κατά την παραμονή του στην Φωκίδα επισκέφθηκε μετά του Σεβασμιωτάτου Ποιμενάρχου μας κ. Θεοκτίστου επίσης την Ιερά Μονή Αγίων Αυγουστίνου και Σεραφείμ του Σαρώφ Τρικόρφου και τις κατασκηνώσεις της Ιεράς Μητροπόλεως.

Ο Γέροντας Νεκτάριος έχοντας την καταγωγή του από την Καλαμάτα με μεγάλη χαρά υποδέχθηκε μετά της συνοδείας του τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Μεσσηνίας κ. Χρυσόστομο μετά του Ποιμενάρχου μας κ. Θεοκτίστου.

Ο Σεβασμιώτατος Ποιμενάρχης μας μετά του Γέροντος Νεκταρίου ξενάγησαν τον Σεβασμιώτατο Μεσσηνίας στους χώρους της Ιεράς Μονής καθώς επισκέφθηκαν και τις χριστιανικές κατασκηνώσεις της Ιεράς Μητροπόλεώς μας.

Ο Γέροντας Νεκτάριος παρακάλεσε τον Μητροπολίτη Φωκίδος, να προσκαλέσει και επισήμως τον Μητροπολίτη Μεσσηνίας για να ιερουργήσει και στην ανδρώα Ιερά Μονή του Τρικόρφου. 
  
Ο Μητροπολίτης Μεσσηνίας αποδέχθηκε με χαρά το αίτημα του Μητροπολίτου Φωκίδος και σύντομα πάλι υποσχέθηκε ότι θα ευρεθεί στο Τρίκορφο.
  























Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

______________________________________ Αρχειοθήκη αναρτησεων ιστολογίου